Degut a la suspensió de la nostra activitat formativa per l'afectació de la directriu del Departament de Salut i de l'Estat d'Alarma, a continuació us intentem resoldre alguns dels vostres dubtes. Anirem actualitzant aquest apartat a mida que tinguem directrius noves o es generin més dubtes per part vostra. Recordeu que podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic de l'escola o el formulari de contacte d'aquesta mateixa web. #quedatacasa

 

Estàs fent un CP amb nosaltres i s'ha suspés?

En aquests moments no comptem amb més informació que la suspensió de l'activitat formativa, tot i que, de moment, apunta a una recalendarització de la formació per tal de poder finalitzar les hores complertes del CP. En quant tinguem més novetats per part del SOC us ho farem saber.

Estava fent pràctiques i les tinc aturades.

Si aquest és el teu cas, això és el que has de fer:

NOVETAT: la DGJ permet realitzar el 33% de les pràctiques de forma no presencial per a tots aquells i aquelles que ja porteu, com a mínim el 66% de les hores de pràctiques realitzades, això és 106 hores per a monitors/es i 79 hores per a directors/es.

Si és el teu cas, i portes, com a mínim, les hores de practiques expressades amb anterioritat i vols acollir-te a poder fer el que resta de forma no presencial, cal però, que tinguis la possibilitat real d'estar en contacte directe amb el teu director/a de lleure del centre de pràctiques que et va signar les pràctiques. Si és així, pots contactar amb nosaltres al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'informarem de les passes a seguir.

- Les persones que hagueu fet menys del 66% de les hores (és a dir, menys de les hores marcades al punt superior), quan finalitzi el confinament es podran continuar les hores que falten, o en el mateix centre o en un centre de pràctiques nou (per a aquelles persones que esteu en menjadors, no es tindrà present l'aturada de l'estiu).

- Caldrà notificar a l'escola aquesta reanudació de les pràctiques, indicant la nova data de finalització, mitjançant correu electrònic, tant si es fa en el mateix centre com si es fa en un centre nou. En cas de fer-ho en un centre nou, ho heu d'especificar molt bé, ja que caldrà fer unes petites gestions.

- En aquests casos, obrim una convocatòria extraordinària, en la que podreu finalitzar les pràctiques i lliurar la memòria fins el dia 6 de maig. (Sempre podrà variar en funció de l'afectació final del COVID-19). Aquesta nova data, us permetrà també tenir la titulació a l'estiu.

 

Estic fent un curs de monitors/es o directors/es i s'ha suspès, què pasarà?

Si estaves realitzant un curs amb nosaltres i s'ha suspés has de saber que:

- Des de la DGJ, de moment, s'ha donat la directriu d'ajornar la formació, és a dir, que un cop superada la situació, s'establirà un nou calendari per continuar el curs.

- Des de l'Escola Educa, un cop es tingui data per tornar a l'activitat de la formació presencial, us traslladarem el  nou calendari, que molt possiblement serà en el mateix horari i format que estaves realitzant, però allargant la data de finalització.

He de lliurar memòria el dia 15, això canvia?

Com bé coneixeu, la data límit de la propera convocatòria és el dia 15 d'abril, i és la convocatòria que ens permet obtenir la titulació per aquest estiu.

Si ja has finalitzat les pràctiques, i només et resta fer la memòria, la teva data continua sent aquesta: 15 d'abril. Això et permetrà tenir segur la titulació a l'estiu.