CURS DE DIRECTORS CONVALIDAT (SUBVENCIONAT)

 

Aquest curs de director/a està subvencionat pel Consorci per la Formació Continua de Catalunya i cal ser treballador/a en actiu. A més, cal tenir el titol de monitor/a o complir amb algún dels criteris de convalidació que trobareu a l'explicació del curs de directors/es. També s’ha de tenir com a mínim el batxillerat o realitzar unes proves de competències bàsiques, que et convocarem dies abans al nostre centre.

 

consorci

dires subvencionat

 

 Lloc: Educa. Buenos Aires 12-14 L'Hospitalet de Llobregat

 

Preu: Subvencionat

 

Data inici: 5 d'octubre de 2020
Data Final: 16 de desembre de 2020

 

Recorda, per matricular-te al convalidat, has de tenir el títol de monitor/a o una llicenciatura, diplomatura o grau i experiència en el lleure (pots veure totes les possibilitats de convalidació a la pàgina d'explicació del curs de directors/es d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil).Si vols fer el curs de directors, però no pots convalidar-te, pots fer aquest i els dos mòduls que et falten, contacta amb nosaltes i t'informarem des de l'apartat CONTACTAR.

 

ATENCIÓ: aquest curs té places limitades i s'aniran cobrint per estricte ordre d'arribada de les inscripcions i compliment de les condicions de ser treballador/a en actiu.

 

INSCRIU-TE