Cursos Online

Des de l’Escola EDUCA, hem detectat en els darrers anys la necessitat creixent per part dels nostres alumnes de flexibilitzar els horaris i la metodologia emprada en la realització de la seva formació. Fruit d’això, hem optat per tenir una oferta formativa de cursos online. Dins de la teleformació existeixen diverses opcions (a distància, online,…). EDUCA, hem triat l’opció online, consistent en la creació d’un EVA (espai virtual d’aprenentatge).

L’online es diferencia per compartir un espai amb companys i companyes i la presència d’un tutor/a durant tot el procés d’aprenentatge, utilitzant diversos mètodes de comunicació entre ells (correu electrònic, fòrums,…). El nostre campus virtual és una plataforma moodle, on l’alumne podrà realitzar la totalitat d’activitats que requereixi cada curs.

Requisits: per realitzar qualsevol curs online amb EDUCA, és necessari disposar d’ordinador amb connexió a internet, correu electrònic, nocions de processador de textos (word, openoffice,…) i poder mantenir una connexió regular mentre duri el curs.

Si estàs interessat/ada en algun curs que no té data de propera edició, envia’ns un formulari a “contactar” dient en quin estaries interessat/ada i nosaltres t’avisem quan tinguem programada la següent edició.

Oferta de cursos online

Inscriu-te a la nostra newsletter