Et recordem que tenim 3 convocatòries durant l’any per tal de presentar la memòria: 15 de gener, 15 d’abril i 15 d’octubre.

Aquestes dates són dates límit per accedir a cadascuna de les convocatòries. Això vol dir, que pots lliurar la memòria quan vulguis, i entrarà en la convocatòria que hi hagi a continuació més pròxima, però, et recordem, que fins a la data de la convocatòria no comencem a corregir cap memòria. Exemple: si lliuro la memòria el 20 de desembre, la convocatòria en la qual entraria és la del 15 de gener, i l’equip de l’Escola Educa, començarà a corregir memòries a partir del 15 de gener.

La memòria, tal com tens explicat al guió, s’ha de lliurar en format digital, concretament en pdf, i el nom de l’arxiu ha de ser el teu nom i cognoms. Exemple: Rius_Rius_Joan

La memòria l’has d’enviar a memoria@escolaeduca.org i quan l’enviïs, rebràs un correu electrònic de resposta automàtica confirmant la recepció. Si no el reps en uns minuts, revisa el correu brossa. ATENCIÓ: les persones que tingueu un correu hotmail, afegiu a la vostra llibreta d’adreces el correu de memòria abans de trametre-la, ja que hotmail té uns filtres diferents de correu brossa i podria ser que no us arribés. T’aconsellem, que si tens un correu que no sigui hotmail, l’utilitzis per trametre la memòria.